Je functie:
Voor de productinnovatie binnen de cluster horeca en voeding ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van opleidingen. Als productmanager volg je de nieuwste tendensen, evoluties en veranderingen op binnen deze boeiende sector. Je gaat voor je productontwikkeling zowel op zoek naar nieuwe concepten als naar inhoudelijke vernieuwingen voor bestaande programma’s. Je hebt hierbij aandacht voor innovatieve leervormen. Tijdens dit ontwikkelproces werk je nauw samen met de docenten, collega productmanagers, collega’s uit het Syntra-netwerk en de voedingssectoren. Als productmanager lig je mee aan basis van een sterk netwerk van docenten, cursisten en stakeholders. Je bent voor hen een volwaardige gesprekspartner en kan op je netwerk beroep doen om je productontwikkeling sneller te realiseren. Ook het werven en screenen van docenten is een belangrijk onderdeel in deze functie. Je zet de nodige stappen om de nieuwe ontwikkelingen te implementeren in ons open kalenderaanbod en zorgt hierbij voor een goede interne communicatie en samenwerking. Je denkt ook mee met de collega’s die instaan voor de planning en het commercialiseren van de opleidingen. Je volgt je ontwikkelingen op en bewaakt de kwaliteit door het raadplegen van de evaluaties en constructief overleg met collega’s en docenten.
Plaats van tewerkstelling: Brugge, occasioneel werken in andere campussen (Roeselare, Kortrijk, Oostende of Gent) is ook mogelijk.
Je profiel:
Wie ben je?
Je kan je identificeren met onze bedrijfswaarden: samenwerken, ondernemingszin, resultaatgerichtheid, innovatie/creativiteit en klantgerichtheid.
Ons aanbod: